Fotograferen is mijn passie maar ik heb ook echt ontdekt dat het gaat om de mens voor mijn camera. Die mens oprecht zien, zijn of haar verhaal horen, meebewegen en afstemmen op de energie van dat moment. Dat geeft mijn werk de diepgang die ik nodig heb. Zonder dit blijft mijn werk leeg en saai. In het resultaat streef ik ernaar dat jij gaat zien wat ik zie, de prachtmens die je bent, die we in wezen allemaal zijn. 

Ik fotografeer alles waar ik een ‘ja’ bij voel. Maar vooral de ondernemer en de gezinnen weten mij te vinden. Die zijn ook super leuk om te fotograferen. De ondernemer heeft altijd een boeiend verhaal en de dynamiek van een gezin vind ik heerlijk.
Heb je een andere vraag dan als ondernemer of gezin gefotografeerd te worden, stuur mij gerust een berichtje.

Ondernemer

Ben jij ondernemer dan kijken we samen naar dat wat jij (en je bedrijf) wilt uitstralen, en naar wat je wil laten zien op beeld. Vaak vraag ik dit in een aantal woorden samen te vatten en eventueel beelden te zoeken die daarbij aansluiten. Ook kijken we naar we een locatie, buiten en/of binnen en altijd met daglicht.

Basis tarief vanaf 495 excl. (1 persoon) – 20 beelden – max 2 uur fotografie (excl. reiskosten), extra foto’s bestellen mogelijk.

Gezin

Bij een gezin stel ik eigenlijk altijd voor een wandeling te maken in de natuur. Daar heeft ieder zijn bewegingsruimte en kan helemaal ‘zijn’. Al lopende ontstaan de momenten van liefde, speelsheid, onbevangenheid en alles wat zich nog meer laat zien. 

Basistarief vanaf 325incl. (max 5 personen) – 20 beelden – max 1,5 uur op locatie (excl. reiskosten) extra foto’s bestellen mogelijk.

‘Foto’s van echte mensen. Alleen die maakt Wendy. Ze wist mij op een manier vast te leggen zoals nog geen andere fotograaf dat is gelukt. Ik kreeg er gewoon kippenvel van toen ik mijn foto’s voor het eerst zag. Puur en zo natuurlijk. Dat is Wendy als fotograaf en zo weet ze jou ook op beeld vast te leggen.’

Nicole Vijgen

‘Wendy tilt je met haar energie en enthousiasme op, en weet de diepere lagen van jou ‘zijn’ vast te leggen, waar de ware jij en je grootste schoonheid ligt’.

Margreet Verrij

‘Een gevoel van vertrouwen, mezelf zijn en dat vervolgens vastgelegd zien. Een zee van herkenning, mooi! Dank je’

Natascha Rouette

‘Zowel als mens als als professional doet Wendy het uitstekend! Ze is uitnodigend en betrokken, deskundig en ervaren. Ze weet de vraag goed te vertalen in een treffend beeld en doet dat op een ongedwongen en ontspannen manier. Ik kan haar aan iedereen aanraden!’

Danny Mullenders

‘Wendy is echt een topfotografe. Een vrouw die haar vak verstaat. Ze stelt je heel erg op je gemak waardoor je ontspannen de shoot kunt doen. We hebben ontzettend gelachen. Ze neemt de tijd en is creatief. Denkt mee en zegt wanneer een pluk haar of kledingstuk niet goed zit. Wendy is een fijne vrouw in mee te werken. Aanrader!’

Monique van Leeuwen

DSC03982

‘Wendy maakt prachtige foto’s!! Die van ons zijn liefdevol, verrassend, echt, helemaal wij zoals we zijn. Daarnaast is Wendy zelf een warm, geruststellend, fijn, open, eerlijk en professionele fotograaf die ik iedereen kan aanraden. Wij hebben genoten van een hele fijne shoot en genoten nu van een nog mooier eindresultaat :)’

Maartje Laumen

“Als ik Wendy zou moeten omschrijven met 3 woorden, dan denk ik aan, PUUR, PASSIE en PROFESSIONEEL! Dankbaar dat zij op mijn pad kwam en nog steeds ontzettend trots op de foto’s die zij maakte voor mijn website”

Tamara Geilen

Ik heb bij Wendy een zakelijke shoot gehad wat heel goed bevallen is. Wendy heeft het talent om vast te leggen wie jij bent als persoon. Ze is professioneel en stelt je op je gemaakt waardoor je loskomt en je jezelf laat zien. Absoluut een aanrader!

Annick Nieuwhof

‘Het is een cadeautje om met Wendy op pad te gaan. Ze stelt je gerust en de prachtige foto’s volgen vanzelf! Zelfs als je niet zo graag voor de camera staat. We zijn dan ook heel erg blij met Wendy bij BLiZZ Business. Haar foto’s hebben een unieke uitstraling. Wendy is een heerlijk oprecht persoon die houdt van wat ze doet. Dat voel je en laten haar foto’s zien.’

Debby Grasier

‘Zoooo fijn om met Wendy op pad te mogen en foto’s te laten maken. Ik had de nodige zenuwen en onzekerheden voor mijn allereerste officiële fotoshoot, maar Wendy wist mij in no time op m’n gemak te stellen. Al vrij snel had ik de camera niet eens meer in de gaten. Wendy gaat intuïtief en super professioneel te werk. Ik ben ontzettend blij met alle foto’s die op een natuurlijke manier zijn ontstaan en vastgelegd door Wendy.’

Marloes van Willigenburg

Wendy maakt hele mooie authentieke foto’s en dat is waar ik meteen blij van werd toen ik haar website bekeek. Samen hebben we de locatie afgestemd en waarbij Wendy heel fijn heeft meegedacht over wat het beste bij mij zou kunnen passen. We hadden een prachtige dag samen, ik voelde me helemaal op mijn gemak. En dat zie je terug op de foto’s. We waren allebei super trots op het resultaat. Als je op zoek bent naar mooie authentieke foto’s voor je onderneming of liefdevolle familiefoto’s.’

Mariëlle Visser

‘Ik werk nu al een kleine 3 jaar met Wendy. Dit zegt natuurlijk al heel veel. Het is ontzettend fijn om met haar samen te werken. Het gaat zo natuurlijk!  Je voelt helemaal niet of je met een fotoshoot bezig bent. Je hebt gewoon een hele gezellige dag waar hele mooie foto’s uitkomen.’

Wendy Peeters

‘Wat maakt Wendy anders dan andere fotografen? Ze voelt op de een of andere manier heel goed aan waar haar klant behoefte aan heeft. Ze is een kalme geruststellende aanwezigheid die tegelijkertijd op de achtergrond is zodat poseren heel natuurlijk wordt. Want eigenlijk is het geen poseren. Je doet gewoon je ding en Wendy doet haar ding bijna zonder dat je het in de gaten hebt. Dat levert prachtige spontane en pure beelden op. Daarnaast is ze heel vaardig met tekst. Teksten recht uit haar hart die soms ontroerend treffend zijn. Een mooie combinatie en vooral ook een mooi bijzonder mens.’ 

Andrea Germeraad

‘Wendy heeft ons meegenomen in haar wereld van fotografie, je merkte nauwelijks dat ze er was. De fotoreportage voor onze website straalt dan ook uit wie wij zijn en waar we voor staan. Wij hebben genoten van deze ontspannen shoot met prachtige foto’s als resultaat.’

Bianca Quaedflieg

‘Ik heb 2 keer een fotoshoot met Wendy gehad en beide keren meer dan tevreden. Wauw! Bij ons trouwen en voor mijn onderneming heeft Wendy de foto’s gemaakt. Het proces vooraf, tijdens en erna heb ik als zeer fijn ervaren. Ze heeft alle tijd genomen om alles goed door te spreken en mij op mijn gemak te stellen. Geen vraag was teveel en de locaties die ik graag wilde waren geen issue. Zo stonden we om 6 uur ’s morgens op de Brunssumerheide! Prachtige foto’s zijn het resultaat! Wow! Bedankt Wendy!’

Pauline Streutjens

‘Wendy neemt echt de tijd om je beter te leren kennen, voordat ze begint met fotograferen. Ze is betrokken en geïnteresseerd en gaat samen met jou op zoek naar een mooie en herkenbare weergave van wie je bent en wat je te vertellen hebt. Mensen in mijn directe omgeving vinden ook dat de foto’s mij prachtig en treffend weergeven.’

Renate Beulen

‘Een hele fijne bedrijfsshoot gehad. De nieuwsgierigheid van Wendy maakt dat ze de mens achter de ondernemer ziet. En dat is terug te zien in haar foto’s.  Nog steeds super blij met het resultaat.’

Susan Stijnen

‘Wendy heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. Ik was heel zenuwachtig, maar door haar prettige persoonlijkheid en de persoonlijke en verbindende gesprekken die we voerden, stelde ze me al gauw op m’n gemak. Wendy wist mij precies op beeld vast te leggen zoals ik ben en het resultaat is dan ook een mooie verzameling beelden waarmee ik mezelf durf laten zien! In de toekomst kies meteen weer voor haar!’

Mirte Sonntag

‘Heel natuurlijk en professioneel klikte Wendy op haar toestel, stelde ze mij op mijn gemak. Leuke voorstellen voor detail, vlakverdeling of achtergrond. Heel blij met het resultaat. Bedankt Wendy!’

Gorry Leven

‘Wendy heeft foto’s gemaakt voor mijn website als coach. Normaal gesproken blokkeer ik zodra er een camera verschijnt. Zij is in staat om je veilig te laten voelen en maakt op een ongedwongen manier prachtige foto’s. Ze voelt aan wat bij je past en legt de lat voor zichzelf hoog met als eindresultaat professionele foto’s met precies het juiste gevoel dat je wil overbrengen.’

Joyce Schiffers

‘Mooi prachtig mens met een berg talent. Blij met het resultaat van een  fijne shoot. Wendy weet precies de juiste momenten vast te leggen.’

Daniëlle Meijers