Voor Ralf Groenveld mocht ik een mooie branding shoot verzorgen.Bekijk hier in mijn portfolio het prachtige eindresultaat.

Voor bijzondere momenten

een bijzonder moment

kan alles zijn

een herinnering

op beeld die blijft

 

Het is zo mooi als ik erbij mag zijn. Bij die momenten die jij wil blijven herinneren, om later op terug te kijken wanneer het weer voorbij is. Een innige vriendschap, een intieme bruiloft, een geboorte, een kleine uitvaart of een inspirerend event. Ik beweeg mee, neem de tijd en fotografeer dat wat er op dat moment verschijnt. Momenten van geluk of verdriet. Samen of alleen. Het kan alles zijn.

Voor bijzondere momenten

een bijzonder moment

kan alles zijn

een herinnering

op beeld die blijft

 

Het is zo mooi als ik erbij mag zijn. Bij die momenten die jij wil blijven herinneren, om later op terug te kijken wanneer het weer voorbij is. Een innige vriendschap, een intieme bruiloft, een geboorte, een kleine uitvaart of een inspirerend event. Ik beweeg mee, neem de tijd en fotografeer dat wat er op dat moment verschijnt. Momenten van geluk of verdriet. Samen of alleen. Het kan alles zijn.

‘Als ik Wendy zou moeten omschrijven met 3 woorden, dan denk ik aan: PUUR, PASSIE en PROFESSIONEEL! Dankbaar dat zij op mijn pad kwam en nog steeds ontzettend trots op de foto’s die zij maakte voor mijn website’.

‘Wendy en ik hadden meteen een klik. Ze voelde mij heel goed aan en gaat veelal intuïtief te werk. Dat resulteerde in prachtige, pure foto’s. Het zijn naar mijn mening geen ‘standaardfoto’s’, maar foto’s die een laagje dieper gaan en mijn ware ik laten zien.’

‘Wendy: zacht en krachtig, integer en afgestemd, teder en stoer’.

‘Als ik Wendy zou moeten omschrijven met 3 woorden, dan denk ik aan: PUUR, PASSIE en PROFESSIONEEL! Dankbaar dat zij op mijn pad kwam en nog steeds ontzettend trots op de foto’s die zij maakte voor mijn website’.

‘Wendy en ik hadden meteen een klik. Ze voelde mij heel goed aan en gaat veelal intuïtief te werk. Dat resulteerde in prachtige, pure foto’s. Het zijn naar mijn mening geen ‘standaardfoto’s’, maar foto’s die een laagje dieper gaan en mijn ware ik laten zien.’

‘Wendy: zacht en krachtig, integer en afgestemd, teder en stoer’.