Ik hou van jou

ik hou van jou
niet terugkrijgen
doet pijn
 
en toch
blijf ik het zoeken
blijf ik het verwachten
blijf ik het ontlokken
van jou
 
en dan
teleurstelling
pijn
zwakker
ontkracht
dóór jou
 
klem door jou
vast aan jou
afhankelijk van jou
 
huh?
waar ben ‘ik’ gebleven?
 
poeh…
wat een verhaal
terug naar mij!
om
te ontdekken
dat ‘ik hou van jou’
al in mij zit
 
 
—  Hoe hard ik dacht dat ik het bij jou kon halen (en ‘jou’ kan iedereen zijn!), de weg terug naar ‘ik’ heeft mij pas echt gegeven wat ik nodig had. Het was niet altijd een makkelijke weg, confronterend zelfs! Dwars door alles heen wat ik tot dan toe geloofde.
 
Maar toen ik echt durfde te kijken kon ik niet anders dan zien dat ‘ik hou van jou’ al in mij, als een krachtige eindeloze bron, opgeslagen zat! —
 
i wish you love – have a wonderfull day

Deel dit bericht